manfaat apel bagi kulit wajah

manfaat apel bagi kulit wajah Az Apple egy gyümölcs, édes , és nagyon friss , hogy megszüntesse az éhség sárkány gyümölcs . Kandunagn almát rost, elég magas , így jó fogyókúra programot. Sok diéta szakértő javasolja egy alma , mint egy újabb bevitel , hogy az ideális test .

Nem csak a jó diéta önmagában , az Apple legjobban eszik naponta , hogy fenntartsák az egészséges test . Vannak különböző típusú betegségeket lehet kezelni , és megakadályozta ezt az édes gyümölcsöt. Tehát mi az előnye és a hatékonyságát az alma ? Nézd meg a teljes felülvizsgálat alatt :

 Alma segítségével csökkentheti a tüdőrák kockázatát
Ez akkor fordulhat elő , mert az flafoid anyagok az alma . Flafoid anyagok bizonyítottan segít csökkenteni a tüdőrák kockázatát 50%-kal . Egy tanulmány a Cornell University az USA-ban megállapította, hogy a fitokémiai anyagok a bőr az alma is gátolja a növekedést a vastagbélrák 43%-kal .

Jó haj
Alma elszíneződések hajat . Egy alma , amelyet aprított manalagi lehet alkalmazni az egész haj simára , hogy fekete haj. Ezután zárja le a haját egy törülközőt körülbelül 5-7 óra . Végső haj öblítés tisztítható a szokásos módon .

Segítenek fenntartani a hormon ösztrogén a menopauza idején
A tartalom a bór található alma segíthet a nők mempertahaankan ösztrogén szintje a menopauza idején. Annak érdekében, hogy ez csökkentheti az interferenciát okozta hormonális egyensúly , mint a depresszió , a szívbetegségek, és a csontritkulás.

Lehet ellensúlyozza a szabad gyökök
Az alma ott is egy antioxidáns fitokémiai tartalmat, amely arra szolgál, hogy harcolni a szabad gyökök a szennyezés vagy a környezetre. Ez az anyag lehet elnyomni az összeget a rossz koleszterin ( LDL) , hogy okozhat érelzáródás .

Lehet felgyorsítsák az emésztőrendszer
A mangosztán rendszeres lehet, hogy egy sima emésztést . Ez azért van, mert a sav a mangosztán gyümölcs fogkő képes megölni a baktériumokat az emésztőrendszerben .

Jó étrend
Az alma gazdag rostokban , így jó a diéta. Magas rost tartsa meg a teljes hosszabb , így a szervezet azonnal kapsz vékony.

Apple gyümölcs gazdag vitamin
Néhány a tartalmazott vitaminok egy alma , mint például A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin , B5-vitamin , B6-vitamin , A-vitamin és C-vitamin B9

Ön el tud fogyasztani alma lekérdezhető közvetlenül vagy készült gyümölcslé . Hogy a legjobb módja, hogy a tulajdonságait alma a legnagyobb , mert a gyümölcslevek és tápanyagokat találtak alma még ép nélkül kárba. Sok szerencsét !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply