health benefits of lipton green tea bags

health benefits of lipton green tea bags Lai gan daudzi cilvēki var būt paradumus dzeramo zaļā tēja ikdienā , viņi nevar zināt precīzu veselības ieguvumiem no zaļās tējas . Ja jums patīk dzeramo zaļo tēju , iespējams, ir sapratuši, ka zaļā tēja ir dažādas priekšrocības mūsu ķermenī . Neatkarīgi no tā garšu , nav kaloriju un lēti , zaļā tēja ir svarīga loma , lai jūsu veselībai , ja jūs patērēt to regulāri . Zaļā tēja satur virkni dabas ķīmisko vielu , piemēram, antioksidantu , pretvīrusu, pretiekaisuma un anti - dobumā . Tālāk ir dažas veselības ieguvumiem no zaļās tējas , lai jūsu organismā .

mutes dobuma veselību
Veselības ieguvumiem no zaļā tēja ir dažādi , un viens no tiem ir mutes dobuma veselību . Zaļā tēja satur dabīgā fluorīds, polifenoli un catechins . Šīs vielas nogalina baktērijas, kas izraisa zobu bojāšanos , smaganu slimības un sliktu elpu . Ja jūs regulāri patērēt vienu vai vairākas tases zaļās tējas katru dienu , jums būs iespēja , lai samazinātu risku zaudēt zobu. Tomēr , Jums nevajadzētu pievienot cukuru , medu vai citu saldinātāju ar zaļo tēju , jūs patērēt , citādi tie būs noliegt priekšrocības , kā aizsargāt savu mutvārdos.

kaulu Veselība
Jums būs iespēja saņemt veselības ieguvumiem no zaļās tējas , ja jūs parasti patērē katru dienu. Neatkarīgi no mutes dobuma veselību , jums būs iespēja saņemt kaulu veselības ieguvumiem no zaļās tējas . Tas jo īpaši, ja ir lietots zaļo tēju jau vairāk nekā 10 gadus . Jums būs iespēja samazināt risku saslimt ar osteoporozi, kaulu lūzumus . Zaļā tēja palīdz samazināt kaulu masas zudumu , izmantojot darbības antioksidants un pretiekaisuma . Turklāt , zaļās tējas palīdz nomākt noārdīšanos kaulu , kā arī palielinās aktivitāti un daudzumu kaulu veidošanas šūnas.

svara zudums
Kaut arī nav nopietni pierādījumi , kā zaudēt svaru ar zaļo tēju , katehīni zaļā tēja tiek uzskatīts, ir svarīga loma, lai radītu thermogenesis . Termoģenēzi irražošanas siltuma organismā , kas ietekmē kaloriju dedzināšana . Chetacins izraisa ķimikālijas jūsu smadzenēs , un tādēļ tie rada thermogenesis . Ir arī uzskats , ka dzeramā četras tases zaļās tējas katru dienu ietekmē augstāks tauku oksidāciju un apdegumus 67 vairāk kalorijasdienā . Šī iemesla dēļ, tas ir ieteicams , ka jūs dzert vismaz trīs tases zaļās tējas katru dienu, lai palielinātu jūsu vielmaiņas ātrumu . To darot , jums būs iespēja saņemt veselības ieguvumiem no zaļās tējas . Zaudēt svaru vairs liela problēma , kad esat iekļauti zaļā tēja savā ikdienas ēdienkartē .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply