benefits of coconut oil coffee

benefits of coconut oil coffee Kokosolja är känd för sina hälsosamma mättade fetter , som är ännu bättre för dig i sin råa form . Kokosolja är en ätlig olja som utvinns ur kärnan och kött av förfallna kokosnötter som skördas från kokospalm . Den har olika tillämpningar inom livsmedel , medicin och industri

Kokosoljasom vanligen blir namedropped som den senaste super - bra - för - dig mirakel produkt . Studier har visat att intag av kokosolja kan hjälpa våra kroppar montera motstånd mot både virus och bakterier som kan orsaka sjukdom . Ännu mer , det kan också bidra till att kämpa mot jäst , svamp och candida .

 Näringsinnehåll i kokosolja :

    Anti oxsidants
    MCT- triglycerider med medellång kedja
    Laurinsyra
    kaprylsyra
    Apric syra

Hälso- och helande fördelarna med kokosolja :
Diabetes
Kokosolja kan förbättra insulinkänsligheten och glukostoleransmed tiden . Det hjälper till att reglera blodsockernivån och skyddar mot insulinresistens det kan även bidra till att förebygga typ II diabetes .

Stress lättnad
Kokosolja är mycket lugnande . Den naturliga aromen av kokosnöt är också mycket lugnande. Du kan använda olja på huvudet och gentlly massage för att ta bort mental trötthet .

Infektioner
Laurid syra omvandlas till monolaurin i kroppen. Detta kan förstöra bakterie-och virusinfektioner såsom mässling , influensa , hepatit C och till och med HIV . Mono kan också eliminera Fotsvamp .

Hårvård
Kokosolja är en av de bästa sätten att ge näring till ditt hår . Fettsyrorna tillstånd djupt från insidorna av strängarna ut. Att ge protein , vilket eliminerar mjäll och medhjälp i återväxt . Många människor använder det som ett balsam !

viktminskning
Fettsyrorna i kokosolja förstör candida ( jäst överväxt ) , vilket utlöser viktökning , kolhydrater cravings och trötthet . De är lättsmält och omvandlas till energi , vilket bidrar till att påskynda ämnesomsättningen och hjälpa bränna lagrat fett .

hjärthälsa
Fettet i kokosolja inte har en negativ effekt på kolesterol. I själva verket hjälper det att förbättra ditt kolesterol profil , förebygga hjärtinfarkt och stroke , och kan till och med bota hjärtsjukdom .

Immunitet
De unika mättade fetter av kokosolja innehåller antibakteriella , antivirala , anti-svamp , anti - parasitiska egenskaper som bidrar till att stärka immunförsvaret . Konsumerar kokosolja regelbundet kommer att minska incidensen av sjukdom .

Digestion
MCT Molecule i kokosolja är små så det är lättsmält med mindre belastning n bukspottkörteln och matsmältningssystemet . Personer som lider av diabetes , fetma , sjukdomar i gallblåsan eller Crohns sjukdom kan dra stor nytta av kokosolja .

Skin Care
MCT i kokosolja fungerar som en naturlig hud balsam. Djupt penetrerande och fuktgivande de skyddar mot miljö- och fria radikaler . Det hjälper också med anti - aging , eksem och även ger visst solskydd .

Litteraturen tyder på att kokosolja är helt säkert att ta i rimliga mängder . Även om ingen formell undersökning har räknat ut det exakta beloppet för optimal nytta , verkar det 1-2 matskedar om dagen kan vara till nytta . Tips : Köp ekologiskt , oraffinerad , kallpressad kokosolja.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply