benefits of cucumber to body

benefits of cucumber to body Az uborka egy kúszó szőlő, hogy gyökerei a földbe, és felnő trellises vagy egyéb igazoló keretek , csomagolópapír körül támogatja a vékony , spirális indák . Uborka tudományosan ismert Cucumis sativus , és ugyanahhoz a botanikai család, mint a dinnye .

Uborka termesztik étkezési friss vagy ezek tartósítására , mint savanyúság. Ezek érett és gyorsan a legalkalmasabbak a nagyobb kertek. Uborka tartalmazzák a legtöbb vitamin szükséges minden nap, csak egy uborka tartalmaz B1-vitamin, B2-vitamin , B3-vitamin , B5-vitamin , B6-vitamin , folsav, C-vitamin , kalcium , vas, magnézium , foszfor, kálium és cink .
Előnyei Uborka
Előnyei Uborka


Uborka könnyen termeszthető , ha nekik jó a talaj, a teljes nap és elegendő nedvesség , és várjon, amíg az időjárás meleg ültetés előtt . Uborka széles körben termesztett élelmiszer biztosít számunkra egy egyedülálló kombinációja a tápanyagok . Íme egy rövid lista a lenyűgöző egészségügyi előnyöket, amelyeket egy uborka hordozza :

    Elősegíti az emésztést
    Enyhíti az ízületi fájdalom ( arthritis / köszvény)
    Csökkenti a koleszterin
    AIDS weightloss
    harcol a rák
    Rehidratálja és remineralizes a test
    Megakadályozza a fejfájás
    Magas szilícium-dioxid tartalma a selymes haj
    meggyógyítja a cukorbetegség
    Szabályozza a vérnyomást

Uborka, a héja , a nyers
Tápérték 100 g ( 3.5 oz )

    Energia: 65 kJ (16 kcal)
    Szénhidrát : 3,63 g
        Cukor : 1.67
        Élelmi rost : 0,5 g
    Zsír : 0,11 g
    Fehérje: 0,65 g
    Víz: 95,23
    Tiamin ( vit. B1) : 0,027 mg (2%)
    Riboflavin ( vit. B2) : 0,033 mg ( 3%)
    A niacin ( B3 vit. ) : 0,098 mg (1%)
    Pantoténsav ( B5) : 0,259 mg (5 %)
    B6-vitamin : 0,04 mg ( 3%)
    Folsav ( B9- vit. ): 7 ug ( 2%)
    C-vitamin: 2,8 mg ( 3%)
    K-vitamin : 16,4 ug ( 16%)
    Kalcium: 16 mg (2%)
    Vas : 0,28 mg (2 %)
    Magnézium: 13 mg ( 4%)
    Mangán : 0,079 mg (4 %)
    Foszfor : 24 mg ( 3%)
    Kálium: 147 mg ( 3%)
    Nátrium: 2 mg (0 %)
    Cink: 0,2 mg (2%)
    Fluorid : 1.3 mg

Uborka lehet pirított és szolgált meleg, egy kis apróra vágott kaporral köretként . Különben is, uborka lehet enni közvetlenül , mint a hagyományos gyümölcsök. A napi táplálkozás, akkor is megpróbál citromos víz .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply