manfaat pisang cavendish untuk bayi

manfaat pisang cavendish untuk bayi Banāni vari stāties ikdienas ēdienkarti , papildinot turklāt beteles augļu pūķis augļiem. Jobanānu ir viens auglis, kas ir daudzas priekšrocības un priekšrocības mūsu ķermeņiem . Bez labas veselības, varat izmantot arī banānu kā ādas apstrādei , lai padarītu to skaistu un veselīgu .

Ir daudz dažādi veidi, banānu izkaisīti dažādās Indonēzijas . Bet kopumā ,lietderība un efektivitāte banānu ir gandrīztāds pats . Jūs varat ielūkoties pienācis banānu nekavējoties patērē tieši vai izmantot kā svaigu sulu . Šeit ir daži no banānu , ka jūs varat saņemt pabalstus .

Var uzlabot smadzeņu veselību
Banāni var uzlabot izpratni un koncentrāciju smadzeņu tādā veidā regulāri un regulāri patērē trīs reizesdienā , kā desertu .

Var tikt izmantots , lai ārstētu zarnu slimības un sāpes
Banāni mengandungan C vitamīnu , kas var būt noderīga, jo iekaisuma aizstāvībai . Veids ir veikt banānu pēc tam sajauc ar pienu, kā sastāvdaļu , lai ārstētu zarnu slimību. Turklāt ,augstu šķiedru saturs augļu var saglabāt un atjaunot zarnu veselību .

Apgrozībai
Papildus vitamīna C , banāni ir arī mengandungan kālija un kālija , kas kalpo, lai palīdzētu cirkulāciju organismā , tā, ka cirkulācijas skābekļa smadzenēm būt gluda . Kālija arī var palīdzēt paātrināt sirdsdarbību , samazina insulta risku un regulē normālu asinsspiedienu .

Lai paātrinātu savu apetīti
Jūs varat patērēt divus banānus sajauc ar ēdamkaroti medus , lai palielinātu apetīti .

Augļu uzlikas var izmantot kā enerģijas avotu
Ja sajūta noguris un izsmelts uzbrukt , jo darba dienas, banāni var būtrisinājums . Cukura saturs atrodams banānu var viegli sagremo un pārvērš enerģijas avotiem .

Lai palīdzētu tikt galā ar cukura diabētu
Diabētiķiem , var izmantot tipisks banānu Gorontalo (North Sulawesi ) GORoho tvaicēti , tad sajauc ar rīvētu jaunu kokosriekstu kā ​​papildu uzturu diabētiķiem .

Lai pārakmeņojies svara zaudēšanas programma
Attiecībā uz tiem no jums, kas palaist programmu banānu diēta var pievienot izvēlnes, lai palīdzētu jums zaudēt svaru . , ēdot četrus banānus un četras glāzes beztauku piena vai piena , var ar katru dienu vismaz 3 dienasnedēļā , kas palīdzēs Jums zaudēt svaru . Tikai 1250 kalorijas unizvēlne ir pamatoti fit un veselīgi .

Var palīdzēt dziedēt apdegumus
Lai tiktu galā ar nelieliem apdegumiem , jūs varat izmantot vienu daļu no banānu augu. Veids, kā veikt pelniem banānu lapām un tad pievieno kokosriekstu eļļu . Pēc tam , pieteikties uz bojātās ādas apdegumus .

Var ārstēt ar moskītu kodums
Veids ir viegli, vienkārši ņem mazliet iekšpusē banānu ādas un berzēt uz ādas bentolan bijušais sakosts odi . Kā tiek uzskatīts, ka , lai mazinātu niezi un sarkano moskītu kodums .

Var pārvarēt anēmija
Banāni satur augstu dzelzs tik labi , lai cilvēki ar anēmiju . Vienkārši patērē divus banānus katru dienu regulāri un regulāri .

Var palīdzēt samazināt menstruāciju sāpes
Tomēr banānu mengandungan vitamīns B6 ir pietiekami augsta , lai tā var palīdzēt samazināt cukura līmeni asinīs , kas var sabojāt garastāvokli un radīt sāpīgas menstruācijas .

Bez labas veselības , banāni ir arī labs ikdienas ādas kopšanai . Starp tiem ir , lai mīkstinātu ādu , salapot atmirušās , un izglītot . Jūs varat veikt maska ​​no banāna un dažiem citiem dabīgām sastāvdaļām, piemēram, avokado , olīvu eļļu vai zemeņu . Lai veicas!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply