benefits of pineapple water

benefits of pineapple water Tko je rekao da je neprijatelj ananasa ženu ? Iako previše ne treba konzumirati tijekom trudnoće i kod mladih , tropsko voće ova je bila bogata u ishrani i zdravom znate .

Ananas dopunjen s vitaminom A , vitamin C , kalcij , fosfor , kalij i . Ananas je bogat vlaknima tako dobro za dijete i pomoći u smanjenju kolesterola u tijelu .

Postoji nekoliko prednosti koje možete odabrati kada jesti ananas , kako slijedi :

Sprečavanje kašalj i groznica zbog gripe

Zbog vitamina C je dovoljno visok , ananas u stanju pomoći u borbi protiv virusa koji uzrokuje gripu . Čak i ako ste pate od gripe , vrlo efikasno koristiti ananasa kao prirodni lijek . Bromelain u ananasu pomoć pokretanje kašalj sluz tako brzo izliječiti .

Jačanje kosti

Ananas je jedna od popularnih voća pomoći u jačanju kostiju . Mangan sadržaja u njoj je potrebna kako bi se formira gušći strukturu kostiju . Možete zaraditi 73 % od mangana u ananasa troše u jednom danu .

zdrave desni

Želite da se zdrave desni bolje samo potrošnja ananasa . Sadržaj vitamina C je prijateljski na desni i pružaju najbolji tretman , tako da zube i desni i dalje jaka .

Olakšati probavu

Bromelain u ananasu voća također pomaže olakšati probavu i mokrenje . Bromelain je zapravo protein , pa je sasvim efikasan i zdravo za potrošnju .

Ništa nije u redu s ananasom paste u svoj ​​dnevni meni . Obogaćivanjem unos hrane , te će pomoći u održavanju zdravlja i ljepote prirodno .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply