cara mengecilkan paha dan betis secara alami

cara mengecilkan paha dan betis secara alami Kako smanjiti butine može pružiti maksimalne rezultate ukoliko se ozbiljno . Većina ljudi koji ne i onih koji ne light ili ozbiljno .

Istina nije teško biti u mogućnosti da se tanji bedra , možete suziti butinu sa svakodnevnim aktivnostima . Na primjer , kada kod kuće ili čak i dok je na poslu . Curious baimana učiniti ? Za početak , slušajte u potpunosti prate ovaj komentar .

 Za većinu žena , veliki butine je problem , jer ih čini izgledaju deblji . Da bi se prevazišao ovaj , probajte neke od savjeta u nastavku može pružiti rješenje za vas .

Obuka žustra
Radeći žustrim šetnju na pola sata ili tako svaki dan rutinu može učiniti mišića više zategnut butine i male . Na brz način je u stanju prevazići i smanjiti vidljivost celulita .

Obuka sit ups
Pored brz način , obuku sitp za pet minuta prije odlaska u krevet može pomoći da se suziti butinu .

Gore i niz stepenice
Ako radite u uredu postoji nekoliko spratova , onda to može biti izrazitu prednost . Zbog vožnje i podigli ljestve ne samo da će pomoći da se smanji ogromne butine . Možete biti gore i dole na ljestvama sa broj od 2 x 8 .

Yoga Vježba
Na jogu gimnastiku , možete napraviti vrhu mišića bedra . Predlažemo da joga može učiniti gimnastici direktan uticaj na butini .

Čučao sa stopalima raširiti
Da biste to učinili vježbe , potreban vam je alat gluplji težine 3-5 kg . Uzmi kreten sa položaja ruke ispred vas je proširen . Otvorena noge širok kao moguće , a zatim se na najmanju moguću poziciju dok bedra paralelno sa podom . Izvedite pokret nekoliko puta s određenim broj . Radeći ove vježbe na redovnoj osnovi za obuku unutrašnji bedro da ga čvrsto i uske .

Ležeći nogu podiže do oko 15 cm na podu .
Uz broj 2 x 8 će također pomoći zatezanje i smanjiti butine , dok je redovno .

Mijenjanje načina života
Nezdravog života kao što oduzima puno namirnica koje sadrže mnogo masti treba oduzmemo . Perbanyak konzumiraju zeleno povrće i voće bogato vitaminima i vlaknima .

Denga radi neke rutine i savjete na redovnoj osnovi , a zatim mali butine dalje samo san . Osim da smanji svoje butine , možete pokušati izgubiti težinu , ako ste još uvijek imaju mnogo masnih naslaga . Zabavite se !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply