manfaat daun alang-alang

manfaat daun alang-alang Ruoko yleensä kasvaa luonnonvaraisenametsät, pellot , ruoho kenttä , jatien reunaan kuivilla alueilla , jotka saavat auringonvaloa . Ruokokasvien yleensä kasvaa pystyssä , jonka korkeus on noin 30-180 cm , kiinteä trunked , ja jatkettu tukka harvinaisia ​​kirjoja . Ribbon - muotoiset lehdet , pystyt, teräväkärkiset , tasainen reuna , karu ja harvaan tukka . Vihreä lehti väri , 12-80 cm pitkä ja 5-18 mm leveä . Kukintoyhdiste jyvät viljan korret 6-30 cm pitkä . Noin 3 mm pitkä jyvän , valkoinen, lievästi kartiomainen, ja helposti puhalletaan jota tuuli . Yhdessä on kaksi viljaa varret yhdiste , joka sijaitsee ylikukka on täydellinen , kun taasalle on karu kukkia. Juuressakorvat ovat pitkät hienot hiukset javalkoinen kiinteä aine . Siemenet pitkulainen , joiden pituus on noin 1 mm tummanruskea . Jäykkänurkkaisen root -kirja ja leviämistä . Nuoret versot ovat syötäviä ja erittäin hyödyllistälapsille .

Luonto ja tehoa Plants Reeds :
Maku makea ruoko juuret , on viileä , se tekee pituuspiiri keuhkot , vatsa ja rakko . Tämä raaka lääke on tonic , lievittää kuume ( anti - pyretic ) , laksatiivinen virtsan ( diureetti ) , jäähdytys veren pysäyttämään verenvuodon ( hemostaattisia ) , ja lievittää jano . Nuoret versot tehokas varten laksatiivinen virtsan ( diureetti ) .

Ainekset Chemical Plant Reeds :
Juuret ja varret ruoko sisältäen mannitolia , glukoosia , sakkaroosia, omenahappo , sitruunahappo , coixol , arundoin , cylindrene , cylindol A, B graminone , imperanene , stigmasteroli , kampesteroli , beeta - sitosteroli, fernenol , arborinone , arborinol , isoarborinol , simiarenol , anemonin ja tanniinit .

Reed Plant Merkintä :
Reed juuret ovat käytetään hoitoon :
- Turvotus ( Edem ) akuutin munuaistulehdus , virtsatieinfektio .
- Virtsan hieman
- Turvotus johtuu osuma ( mustelma )
- Verenvuotolämpöäverta ( veren lämpö) kuin nenäverenvuoto ( nenäverenvuoto ) , oksentaa verta , veren yskiminen , verinen virtsa .
- Peräpukamat ( peräpukamat )
- Kuume on jano , yskä , flunssa , hengenahdistus
- Korkea verenpaine ( verenpainetauti )
- Keltaisuus ( keltatauti )

Reed kukka hoidetaan :
- Veren yskiminen ja verenvuodon takia keuhkosairaus .

Miten käyttää :
- Lääkkeillä otettu: Keitäjuuretrikkaruohot kuiva ( 15-30 g ) , kun käytät tuoreita niin määrä on noin 30-60 g , olivat noin 5-10 mg kukkia ja nuoria versoja 5-10 g . Juuret voidaan myös jauhaa ja puristaavettä tai kuivaa jauhetta on hiottu .
- Ulkoiseen käyttöön :Seuraavat Kukkaperä korvat hienoksi hiottu ja leimattuhaavan tai jumittaa sennenä pysäyttää verenvuodon .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply