contoh surat lamaran kerja dan cv

contoh surat lamaran kerja dan cv Spodaj lahkopredlog za vas, ki želijo prijaviti za delovno mesto kot vzgojitelj oziroma učitelj. Pravzaprav veliko ljudi , ki želijo bitiučitelj , zlasti javni uslužbenci . Zaradi dobili položaj , naj bi prinesel blaginjo svojega življenja . Dejanskovlada zagotavlja blaginjo za učitelje , ki imajo status javnih uslužbencev, ki ga daje osnovno plačo in druge dodatke.

Živiš kopirati Lamara pismo vzorec spodaj in prilagodite z vašimi osebnimi podatki, ki jih imate. Ne pozabite priložiti podpornih datotek , tako da se boste lahko sprejeli kot učitelj na šoli instituciji , ki jo želite . Če nameravate uporabljati kot učitelj, potem lahko vidite, spremno pismo vzorcu manjša kot referenco.

S spoštovanjem,
Izjavljam , da prošnjo za prošnjo za delo , da postane učitelj plače v vodstvu g / gospa , kot je za moje osebne podatke , kot sledi:

Ime: Zabir Al Ahsan S.Pd
Datum in kraj rojstva : Berastagi , 15. marec 1985
Spol: Moški
Religion: Islam
Zadnja Izobraževanje : S- 1 angleščini Department
Naslov : Jl . Rose alley , 91 Banyuwangi

Glede na zgoraj navedeno , se nameravam prijaviti za delovno mesto , da postaneučitelj v šolnino , da je gospod / gospa vodijo danes. Za vašo pozornost , prilagam :

1 . Foto kopijo zadnjega diploma 1 list
2 . Foto kopijo prepisa ocen 1 pločevine
3 . Foto izvod lista iskalce zaposlitve osebne izkaznice 1
4 . Kopijo osebne izkaznice 1 list
5 . Velikost fotografija 3 x 4 cm 2 kosa

Tako sem ustvaril ta dopis v resnici za vašo pozornost in modrost g / ga rečem hvala lepa .

 Enostavno in zelo praktično , kajne? Samo kopirajte in zagotovo ostala nad dokumenti in lahko imajo nov dopis delovnih mest za takojšnjo šoli jo pošlje Agenciji greš. Upajmo, da je uspelo in srečno employess Job Application Letter Sample Učitelj zgoraj

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply