jual obat jerawat dokter Ana

jual obat jerawat dokter Ana Ansiktet er ren uten kviser . Men faktisk er det ikke utseendet på akne arr som gjør baseball maksimalt ! Likevel, det tidligere kan sees i ansiktet og forstyrrer ytelsen. Her er hvordan du raskt kan bli kvitt akne arr .

En . isbit
Gni isbiter på de områdene som har acne arr . Scrub i 15 minutter og gjør tre til fire ganger om dagen . Ice har en beroligende effekt og hjelper overvinne huden pad betennelse og akselerere helbredelse av akne .

2.Baking brus
I tillegg til å arbeide for å gjøre kaken , kan natron også bli kvitt akne urenheter i ansiktet . Bland natron i vann til en pasta og deretter søke på akne arr . Vent i 10-15 minutter og skyll med varmt vann .

Red 3.Bawang
Sjalottløk potente utvise sta akne arr . Riv løk og gni på acne arr .

4 . Tea avfall
Ikke kast brukte te bunnfall du har brukt ! Te bunnfall fortsatt har fordelen av å fjerne acne arr . Det er lett , bare gni massen på akne arr .

5.Bengkuang
Jicama nyttig lyse ansiktet og bli kvitt akne arr blemishes . Revet yam og lim på akne arr . La stå i 10-15 minutter skyll med rent vann gjennom . Gjør denne behandlingen før du går til sengs hver dag .

6 . agurk
I tillegg til å berolige huden betennelser , agurk også fremskynde helbredelsesprosessen . Skiver av agurk og deretter sette på huden som har acne arr for 20-30 minutter .

7 . Eggehvite og honning
Disse to ingrediensene gjør en potent glatt og tonet ansikt . Kombiner eggehvite og honning og søke på akne arr å bli fjernet .

Materiale over den naturlige kurset fordi det er veldig trygt og lett å finne på kjøkkenet . Lykke til .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply