cara mengecilkan perut buncit tanpa olahraga

cara mengecilkan perut buncit tanpa olahraga Sådan shrink maven uden øvelse, du kan gøre på en måde at undgå visse fødevarer , der kan forårsage øget mave udspilet og også visse fødevarer, der kan klare det udspilet mave.

Samt at tabe sig, at være i stand til at få den ideelle slanke mave kræver tid, kræfter og tålmodighed . Men ved at gøre en lille ændring i kosten , så kan du lave store ændringer, så maven ser slankere og slankere . Kan ikke vente med at prøve det ? Gå se anmeldelsen i fuld nedenfor.

Skulle mad indtages
Forbrug af sunde fødevarer
Kost betyder ikke, du ikke spiser på alle, du bare nødt til at spise 5-6 gange , men i små portioner. Ved ikke at spise og sulte det vil akkumulere mere fedt og hurtigere. Desuden, hvis du ikke spiser på alle, så kroppens stofskifte kan forstyrres . For at fremskynde kroppens stofskifte , er du nødt til at forbruge en sund kost rig på protein, gode fedtstoffer og komplekse kulhydrater.

For din proteinindtag kan indeholde bælgplanter såsom ærter , sojabønner, mandler , hasselnødder og valnødder, er også kilder til animalsk protein , såsom mælk eller fedtfattig yoghurt , kylling , æg og magert kød og rig proteinkilde , der er også sunde fedtstoffer såsom fisk .

Med hensyn til kilden til sunde fedtstoffer , kan du få det fra olivenolie , hørfrøolie , solsikkeolie, og avocado .

For en kilde til kulhydrater , kost forbrug , såsom brune ris, hele korn , eller frugt såsom vindruer , jordbær , æbler og grønne grøntsager som spinat , og andre.

Vælg sunde drikkevarer
Sunde drikkevarer såsom yoghurt drikkevarer , frugtsaft, grøntsagssaft og fedtfattig mælk . Fordi der er flere drikkevarer , der indeholder høje nok kalorier som sodavand, sirup eller alkohol kan gøre maven mere udspilet .

Drikkevand mineralvand er tilstrækkelig
Vand i kroppen tjener til at lette fordøjelsessystemet og metabolisme samt lette bedre absorption af næringsstoffer. Derfor er det tilstrækkeligt for kroppens mineralvand er meget vigtigt at forbruge otte glas mineralvand om dagen.

Mad for at undgå
Rå mad og store portioner
Rå fødevarer og fødevarer med en stor del af din fordøjelseskanalen kan udvide med ekstra volumen . Næringsstoffer opnået fra en halv kop kogte gulerødder er lig med en kop rå gulerødder . Derfor forbruget af grøntsager , der er blevet kogt til at opfylde ernæringsmæssige behov.

Fødevarer med højt natrium
Normalt natrium eller salt eller et krydderi, der ofte findes i forarbejdede fødevarer. Natrium har egenskaber , der kan tiltrække vand . Undgå tidskrævende natrium højere end sædvanlige mængder , da det kan gøre dig spare mere flydende kan føre til en følelse af sløvhed, krop ser mere hævede og overskydende vand vægt.

tyggegummi
Det viser sig, at de hyppige tyggegummi kan også gøre en udspilet mave . Dette er fordi en masse af slugt luft og fast i mave-tarmkanalen som følge af tyggegummi. Den indespærrede luft kan forårsage tryk , og abdominal oppustethed være stor.

Undgå junk food
Fastfood, chokolade og snacks såsom chips og lignende har ingen næringsværdi overhovedet. Men undgå disse fødevarer , fordi det kan gøre din mave mere oppustet . Skift til forbruge mere nærende fødevarer for kroppen.

Umiddelbart gør livsstilsændringer til at undgå nogle af de kost kan føre til stigende udspilet mave og erstatte det med nogle kost anbefalet ovenfor . Held og lykke !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply