cara mengecilkan perut bawah pusar

cara mengecilkan perut bawah pusar Sådan shrink maven, især underlivet kan være meget let, hvis du fokusere og gøre det oprigtigt. Fordi de fleste mennesker, der undlader at skrumpe mave er dem, der gør halv- halv , udisciplineret og doven. Derfor er du nødt til at gøre er at oprette et program, som du fortsætter menerut hinga slank mave mål kan nås.

Ikke blot mennesker, der har mave fedt , der ønsker at have en smuk mave. Der er også folk , der allerede har en flad mave , men stadig ønsker en sixpack mave , så det kan forbedre selvværd. At formindske underlivet , er der nogle øvelser, som du kan prøve derhjemme uden at skulle gå til gymnastik . Gå se øvelserne til at skrumpe maven under som citeret fra duniafitnes.com

Den første ting du skal gøre for at træne de nederste mavemuskler er det grundlæggende niveau af uddannelse for at vide dette. Her er nogle grundlæggende bevægelser til at udøve den nederste del af maven.

Reverse Crunch

Denne øvelse bør ske på en tilbagegang bænk. Det første skridt til at lægge sig på bænken , så sørg for din ryg ikke er buet . Efter at bevægelsen langsomt løfte dine knæ mod brystet af ordregivende de nedre mavemuskler. Tag foden og gentag , indtil nogle af dette kan gøres set.Latiha

Leg Walks

For at udføre ben vandreture, kan du ligge på ryggen , men hånden stadig gemt under balderne for at sikre, at din ryg lige . Efter at løfte begge ben som i billedet uden at bøje knæet til 90 grader fra gulvet. Derefter fjerne det ene ben til gulvet langsomt, men ikke røre gulvet, indtil kun et par inches over gulvet. Fastholde denne position i flere minutter , efter at den blev bragt tilbage til toppen af ​​foden på 90 grader. Gør det igen for den anden fod. Du kan gøre denne øvelse 8-10 gange for begge ben.
Lavere maveøvelser er meget kompleks, ikke kun er specialiseret maven alene, men involverer også benstyrke . Du kan kombinere disse øvelser med cardio øvelser, så ud over at være i stand til at gøre mere flad mave kan også tabe maksimale vægt . Held og lykke !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply