cara menarik berat badan berdasarkan golongan darah

cara menarik berat badan berdasarkan golongan darah Hvordan til at tabe vægt baseret på blodtype er en måde at få den ideelle kropsvægt på en kost. Tabe med blodtype kost menes at give maksimale resultater .

Faktisk blodtype kost har været kontroversiel , og mange , der er enige eller omvendt. Fordi den menneskelige krop er meget kompleks og en lang række faktorer , der forårsager vægtstigning kan gå op eller ned. Men hvis du er fascineret af blodtype kost, så lyt helt fuld gennemgang nedenfor .

Hvorfor er blodtype kost menes at hjælpe med at tabe ?

Som en bog skrevet Peter J. D' Adamo , ND, med titlen " Eat Right for din type : The Diet Solution til Staying individualiseres Sund, Living Længere & Opnåelse din idealvægt " , at visse fødevarer kan have en menu godt i grupper, og kan være temmelig indflydelsesrige ikke godt på andre blodtype . Dette sker, fordi blodet i høj grad påvirker fordøjelsessystemet og metabolisme i kroppen. Ved at kende de rigtige fødevarer baseret på blodtype kost program , så du kan blive mere succesfuld .

Her er et par retningslinjer baseret på blodtype kost som citeret fra vemale.com .

Hvordan man kan tabe Blood Group A
Menuen fødevarer , der kan forbruges blodtype A er vegetabilsk protein, såsom soja , fuldkorn , og økologiske grøntsager Perbanyak forbrug . Vælge en let sport som en sund måde også kan starte metaboliske system af kroppen .

How To Lose Weight Blood Type B
For type B blodtype , der matcher Menuen fødevarer er fedtfattig mælk og kød , er det bedre at undgå hvede , malt , majs og linser . Som for atletik, bør blodtype B køre temmelig atletisk og ikke overvægtig.

Hvordan man kan tabe blodtype O
Blodtype O kan forbruge menu fødevarer som magert kød , fjerkræ og fisk. Og rådede til at begrænse indtagelsen af ​​sesamfrø , brød, nødder og matchende tunge træning , såsom at løfte vægte .

Hvordan man kan tabe blodtype AB
Sidste til blodtype AB bør undgå mad menu kylling, oksekød svinekød , og mere tilbøjelige til at seafood menu , kender, og mælk til AB blodtype har normalt en følsom fordøjelseskanalen. Mens atletisk fit er en beroligende øvelse , som yoga og meditation.

Det er ikke alle kost programmer kan passe ind i alle, nogle vellykkede nogle ikke . At huske på, er, hvis den mad menu i større helhed af de aktiviteter, vi gør , kroppen fast energi fordele. Dette resulterede i kropsvægt forblev uændrede eller endda være i stand til at ride . Have det sjovt!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply