benefits of lemon water cayenne

benefits of lemon water cayenne Mange sundhedseksperter anbefaler at drikke varmt vand med citronsaft , kort efter at vågne. Selv om det smager surt , citron frugt er en fødevare, der er basisk , der kan opretholde det skal bevares og beskyttes sundhed af forskellige sygdomme pH balance i kroppen. Dette er en anden grund til hvorfor du rådes til at drikke varmt citron vand om morgenen .

1. . Tonic for Liver
Behandlere mad kombinere , Erikar Lebang sagde vand med citronsaft i morgen er meget godt for at opretholde leveren sundhed. Efter en nat på arbejde for at bortfiltrere toksiner i kroppen fra usund mad , leveren har brug for en tonic for at bevare sin funktion. Morgenen er det bedste tidspunkt til at give ' gaver' til leveren, men sørg for at du ikke spiser noget, 20 minutter før eller efter at have drukket .

2. . Udskiftning af flydende elektrolytter
Om natten , kroppen er dehydreret i ca 6-7 timer. Det er derfor, vi ofte føler træg , når du vågner om morgenen. Drikkevand alene er ikke nok , er du nødt til at erstatte det med en flydende elektrolyt . Snarere end at drikke aftappet drikkevarer , der indeholder elektrolytter , vil være sundere, hvis du spiser dem fra naturlige kilder. Eksperter ernæring og sund livsstil dr . Phaidon L. Thoruan sige , citronsaft giver effekt som " elektrisk " for kroppen. Gøre kroppen bliver mere frisk og ikke længere søvnig efter at vågne .

3. . Forbedre udholdenhed Krop
Citrusfrugter , herunder citroner sit høje indhold af C-vitamin og spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​kroppens immunsystem . Lemon indeholder også antimikrobielle midler distanceret og angreb den virus, der forårsager forkølelse og influenza . Ud over at ascorbinsyre er indeholdt i citron vand hjælper også optagelsen af ​​jern er at øge udholdenhed.

4. . Opretholde en sund fordøjelse
Pektin , en type af opløselige fibre findes i citroner medvirke til at reducere sult og gøre maven føler fuld længere . Fiber i citroner også opretholde fordøjelsessystemet sundhed ved at slippe af stoffer, såvel som resten af maden er ikke nyttigt for kroppen ud gennem snavs.

5. . Generering Energi
Ikke mere behov for at forbruge energidrikke i beholdere , der indeholder kunstige sødestoffer , kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Der er en mulighed , der er mere naturligt og sundere at gøre din re -drevne , dvs med citronsaft . Lemon vand hjælper hydrat og ilt omsætning i kroppen , så du føler dig mere frisk og fyldt med energi.

6. . Hurtigere Metabolisme
Som tidligere beskrevet , citron hjælper afgifte leveren og udgifter for disse giftstoffer også fremskynde afbrænding af fedt på samme tid . Kroppens stofskifte til at forbrænde kalorier og fedt endda steget lige så meget som 33 procent benefits of lemon drops .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply