cara menurunkan berat badan tanpa olahraga dalam seminggu

cara menurunkan berat badan tanpa olahraga dalam seminggu tyGå ned i vekt til det ideelle antallet er å få mye gjort. Ikke bare på grunn av kravene til livsstil og støtte utseendet , men også forbedre kvaliteten på helsetjenester . I stedet for at du tar noen medisiner bivirkninger er ikke klart , bruk denne enkle måten !

Bob Harper , en trener som The Biggest Loser luftet USA dele en liten hemmelighet denne enkle , rapportert av Genius Beauty . Bob har greid å miste vekt mange mennesker . Nå er det din tur !

En . DRIKKEVANN WHITE
Vann er kilden til et mirakel , og dette underet kunne endre formen på kroppen din . Hver morgen kan du starte aktivitet med et stort glass vann . Yup, store briller . Å drikke med størrelse vil starte prosessen med stoffskiftet . Du kan også drikke vann før du spiser . Det er en enkel og sikker måte å gjøre magen føler seg full før du spiser , så du vil ikke overspise .

2 . protein forbruk
Spis så mye protein hver dag . Forbruket av protein til frokost , lunsj og middag . Selvfølgelig ikke glemme inntaket av karbohydrater og sunt fett . Protein kan fås fra kjøtt , kylling , fisk , egg , melk , nøtter , inkludert tempeh og nøtter .

Tre . UNNGÅ søt frokost
I morgen , ikke sette en masse kalorier gjennom drikke . Det er så mye som mulig du ikke spiser sukkerholdig drikke i morgen . Full info KLIKK HER

4 . VET HVA DU SPISER
Å spise er ikke bare å sette mat , tygge og svelge. Du bør vite hva som går inn i kroppen . Les all informasjonen på ernæring etiketter , hvor mange kalorier , inkludert sammensetningen av karbohydrater, fett og protein .

5 . SPISE en gang i uken Favoritter-menyen
Et pluss deilig mat vanligvis høy i fett og kalorier . Ikke spise favorittmaten helt er ikke en god ting , fordi når kroppen din er oppfordret til å nyte det , vil du spise store mengder .

Derfor ville det være bedre hvis du ødelegge tungen en gang i uken . Lag en spesiell dag hvor du kan nyte favorittmaten uten dårlig samvittighet . Men husk , det betyr ikke at du kan spise "dårlig" sammen en dag , men bare spise en porsjon god mat på en dag .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply