cara memutihkan kulit di bagian ketiak

cara memutihkan kulit di bagian ketiak rhgzTento problém se ukázalo , že je černý podpaží , není triviální . Mají černé podpaží může výrazně snížit důvěru , i v případě, že je uložen v pouzdru .

Pro některé lidi , černá podpaží bělení ošetření v salonu je poměrně drahé , takže vyzkoušet různé alternativní způsoby . Bohužel , ne všechnytak víte, že je to bezpečné , a to zejména nyní , žehodně smetany Abal Abal , které způsobují nebezpečné vedlejší účinky, a to jak pro krásu a zdraví .

Ve skutečnosti , léčbě a bělení tmavé podpaží může být provedeno pomocí různých přírodních materiálů, jako je pět následujících materiálů :

Strunová citrony

Ovoce dospělý citrony snadno a rychle nést ovoce . Obsah vitaminu C, je vysoká a je vhodná jako přírodní bělidlo . Kůže bělení účinnost je považována za bezpečné a aby se vaše pleť svěží .

K bělení podpaží , jednoduše drhnout podpaží s citronem každý den použití . Kromě bělení , citron také pomůže vyčistit zbytek odumřelých kožních buněk a činítělo stále voní .

Kurkuma křoviny

Kurkuma od starověku bylotajemství krásy dcer v Indonésii . Výkonný bělení kůže , kurkuma lze také použít jako peeling pro tmavé podpaží .

Stačí koupit kurkuma prášek a aplikovat na podpaží . Nechte stát po dobu několika okamžiků a poté opláchnout . By mělo být provedeno každý den pro přírodní léčbu, která také pomáhá překonat tělesný pach .

Jogurt a citronovou šťávou

Smíchejte bílý jogurt s několika kapkami limetkové šťávy . Poté naneste peeling a nechte stát po dobu 10 minut .

Opláchněte studenou vodou a získat bělejší podpaží , když provádí pravidelně každý týden .

okurka

Přídavek na osvěžující okurku kůži , může to také pomoci odstranit skvrny na kůži . Nyní , překonat černé podpaží , pak maskerkan okurka pyré v podpaží . Nechte působit 10-15 minut, poté opláchněte teplou vodou . Udělej to 2-3 kráttýdně po dobu uspokojivým výsledkem .

Strunová brambory

Kromě okurek , brambor příliš silný na překonání černou skvrnu na kůži . Můžete rozdrtit brambory a pak aplikovat ji jako masku v podpaží . Proveďte každý před sprchováním , takževýsledek je uspokojivý .

Přírodní materiály mají spoustu výhod . Při pravidelném použita dá efekt do jisté míry . Krásné nemusí být nutně drahé , ne?

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply