cara mengecilkan perut secara alami

cara mengecilkan perut secara alami Πώς να συρρικνωθεί το στομάχι , αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε ένα ευχάριστο τρόπο. Αν σας αρέσει το ροκ , στη συνέχεια, να συρρικνωθεί το στομάχι με χορό της κοιλιάς αυτό θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική λύση για να πάρει λεπτό ιδανικό στομάχι .

Χορός της κοιλιάς είναι ένας παραδοσιακός χορός από τη Μέση Ανατολή αρχίζουν τώρα πολύ ευνοείται από τις γυναίκες . Πολλά γυμναστήρια ή χώρους που παρέχουν εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης συνοδεύεται pelathan χορό της κοιλιάς με έναν εκπαιδευτή .

Αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να ακολουθήσετε την κίνηση του χορού της κοιλιάς στο σπίτι ή οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να συνοδεύεται από εκπαιδευτή . Για να ξεκινήσετε , ακούστε εντελώς χορό της κοιλιάς μετακίνηση της τράπεζας να συρρικνωθεί ακόλουθα, όπως αναφέρεται από vemale.com .

Shrink στομάχι Με Belly Dance
προετοιμασία
Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι αύξηση της θερμοκρασίας . Το αρχικό στάδιο της θέρμανσης έχει ως στόχο να αποδυναμώσει τους μυς και την πρόληψη κράμπες . Μπορείτε να αρχίσετε από το λαιμό , τον ώμο , το βραχίονα , το σώμα , μέχρις ότου το κάτω μέρος του ποδιού. Ή θα μπορούσε να ζέσταμα τρέχοντας ένα μικρό μέρος .

πρώτο Βήμα
Το επόμενο βήμα μετά την ολοκλήρωση της θέρμανσης είναι όρθια ή καθιστή θέση, με ένα εύρωστο σώμα . Στη συνέχεια, σφίξτε τους κοιλιακούς μυς . Κρατήστε για δέκα δευτερόλεπτα , στη συνέχεια, Breathe . Επαναλάβετε αυτά τα βήματα τρεις φορές .

Στη συνέχεια , τεντωμένη μυς και αναπνέουν μαζί . Αναπνεύστε κανονικά με σταθερό σφίξτε αυτούς τους μυς , μην κρατάτε την αναπνοή σας . Εκτελέστε την κίνηση για ένα λεπτό .

Στη συνέχεια Χαλαρώστε το σώμα σας και να μην αναπνέει σταδιακά . Επαναλάβετε διάφορα στάδια του πρώτου σταδίου κίνηση παραπάνω , μέχρι να αρχίσετε να αισθάνεστε άνετα και οικεία με μύες και να αναπνέουν ταυτόχρονα .

Τελευταία Βήμα
Τώρα θα πρέπει να σταθεί , τότε φανταστείτε εσείς που χωρίζει το πάνω μέρος του σώματος και το κάτω μέρος του σώματος . Tegapkan θέση του σώματος , στη συνέχεια, μετακινήστε το δεξί πόδι προς τα εμπρός με τη θέση του στην άκρη των δακτύλων σας, δείχνοντας ελαφρώς προς το πλάι.

Στη συνέχεια , μετακινήστε τα ισχία πάνω και κάτω από οκτώ καταμέτρηση . Εκτελέστε τα ίδια βήματα με το αριστερό πόδι . Στη συνέχεια, επαναλάβετε την κίνηση εναλλάσσονται με ένα πιο γρήγορο ρυθμό .

Κάνετε κάποια κίνηση τελευταία stet επανειλημμένα μέχρι να συνηθίσετε το κίνημα . Για να αποφευχθεί η μονοτονία , μπορείτε να προσθέσετε κάποια παραλλαγή της κίνησης με τα χέρια σας , τα χέρια , ή κυκλικές κινήσεις .

Για όσους από εσάς νέα για τις κινήσεις χορό της κοιλιάς μπορεί να είναι λίγο σκληρό , όπως έχουν συνηθίσει . Αλλά αν το κάνετε αυτό με συνέπεια , τότε μπορείτε να κίνηση σαν ένα πραγματικό χορεύτρια χορού της κοιλιάς . Και φυσικά για να δώσει την επίδραση του περιορισμού του στομάχου που οδηγεί σε απώλεια βάρους . Καλή διασκέδαση cara mengecilkan perut yang berlemak!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply