manfaat daun sirih merah untuk daerah kewanitaan

manfaat daun sirih merah untuk daerah kewanitaan El càncer és ara reconeguda com una de les malalties mortals a tot el món . De fet , la segona causa de mort després de les malalties del cor és una malaltia de càncer de coll uterí .

A Indonèsia , s'informa de càncer de coll uterí per ser 20-24 nous casos cada dia . El càncer cervical o de coll uterí és un tumor maligne que es produeix al coll ( cervical ) .

Es detecta el càncer de l'esperança de vida i es va tractar a la primera etapa és de 70-75 per cent , en la segona etapa és de 60 per cent , a la tercera fase en viu el 25 per cent , i en l'etapa quatre pacients que s'espera sobrevisquin encara més difícil .

El tractament del càncer es divideix en tres formes en què la radioteràpia , la cirurgia i la quimioteràpia . Els efectes secundaris del tractament del càncer són molt variades , que van des de la pèrdua de cabell , marejos , nàusees , disminució de la capacitat de les defenses del cos a la mort .

Diversos efectes secundaris del tractament del càncer manera avanç per encoratjar tractament amb alta eficàcia i efectes secundaris mínims . Un dels seus esforços per desenvolupar remeis a base d'herbes de les plantes que contenen compostos contra el càncer .

Bé, una de les plantes que té potencial com anticancerigen és betel vermell ( Piper crocatum ) . De la investigació d'Abrams ( 2009 ) , se sap que l'extracte d'etanol de fulla de betel vermell pot inhibir la proliferació de cèl · lules de càncer de mama ( T47D ) .

Sortint d'allà , Dhian Gràcia Sant Purnama i els seus col · legues del Departament de Bioquímica de la Facultat de Matemàtiques i Ciències Naturals de la Universitat d'Agricultura de Bogor ( IPB - MIPA ) van tractar de provar el compost en betel vermella contra les cèl · lules de càncer de coll uterí ( HeLa ) .

"Intentem comparar els compostos flavonoides ( compostos creu que inhibeixen el creixement de cèl · lules canceroses ) generats a partir de l'extracte d'aigua i etanol extracte de betel fulles vermelles del 30 per cent per inhibir el creixement de cèl · lules de càncer de coll uterí " , va dir l'investigador principal , Dhian , en una declaració escrita a Okezone dimecres ( 12/18/2013 ) .

La investigació va incloure a la creativitat de l' estudiant del programa ( PKM ) és extractes d'etanol de 30 per cent de vermell amb el rendiment del full de betel i els nivells de flavonoides totals més gran que l'extracte aquós de fulles de betel vermell . Això és perquè l'etanol és capaç d'atreure més bioactivitat dels compostos continguts en el full de betel vermell .

No obstant això , el nombre de pes molecular predit com flavonoides en els extractes de més aigua que l'extracte d'etanol 30 per cent . Activitat contra el càncer té més inhibició trobada en l'extracte d'etanol al 30 per cent .

"Vam arribar a la conclusió que els millors extractes que poden inhibir el creixement de cèl · lules de càncer és del 30 per cent d'extracte etanòlic de fulles de betel vermell . Però encara cal fer per tal d'obtenir major purificació dels compostos purs que funcionen com anticancerigen full de betel vermella ", ha afegit .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply